Børnenes Julehjælp – Bornholm

Børnenes Julehjælp – Bornholm er et projekt under Rønne Vineyards Familienetværk, som hjælper økonomisk trængte bornholmske familier med at få en god jul.

Vi mener, at på Bornholm skal alle børn have en god jul! Desværre er det sådan, at nogen familier på Bornholm simpelthen ikke har økonomisk mulighed for at give deres børn en god julemiddag eller opfylde et julegaveønske. Det er en meget svær situation, og den vil vi meget gerne hjælpe dem med.

Har du ikke økonomisk mulighed for at give dine børn gaver og julemad, kan du ansøge om GAVER OG MAD hos Børnenes Julehjælp – Bornholm.

Har du derimod mulighed for at give din familie både julemad og julegaver, håber vi, at du har lyst til at bidrage til Børnenes Julehjælp Bornholm, så alle børn på Bornholm kan få en god jul!

I 2021 hjalp vi 153 bornholmske børn og delte julehjælp ud for omkring 300.000 kr.

Julefest på Musikhuset

Hvert år holder Børnenes Julehjælp – Bornholm og Rønne Vineyard jul på Musikhuset. Se invitationen og tilmeld dig via linket!

Børnenes Julehjælp – Bornholm varer hele året!

Igennem hele året inviterer Rønne Vineyard til familienetværk, events og udflugter. Her er alle velkommen til at deltage. Det er en god måde at lære folk at kende. Se mere under “Familienetværket”her på hjemmesiden og følg med på Facebook.

Vi har brug for DIN hjælp!!
Hjælp os med at skaffe DUF-midler

For at kunne modtage DUF-midler til aktiviteterne i Familienetværket har vi oprettet en forening for børn og unge under 30 år. Det koster kun 75 kr om året og for hvert medlem får Rønne Vineyard 500 – 800 kr fra DUF.

Ministeren om Børnenes Julehjælp – Bornholm

Go top