Børnenes Julehjælp – Bornholm

Børnenes Julehjælp – Bornholm er et projekt under Rønne Vineyards Familienetværk, som hjælper økonomisk trængte bornholmske familier med at få en god jul.

Vi mener, at på Bornholm skal alle børn have en god jul! Desværre er det sådan, at nogen familier på Bornholm simpelthen ikke har økonomisk mulighed for at give deres børn en god julemiddag eller opfylde et julegaveønske. Det er en meget svær situation, og den vil vi meget gerne hjælpe dem med.

Har du ikke økonomisk mulighed for at give dine børn gaver og julemad, kan du ansøge om GAVER OG MAD hos Børnenes Julehjælp – Bornholm.

Har du derimod mulighed for at give din familie både julemad og julegaver, håber vi, at du har lyst til at bidrage til Børnenes Julehjælp Bornholm, så alle børn på Bornholm kan få en god jul!

For Donorer:
Kæmpe tak for jeres hjælp. Uden jer ville dette aldrig kunne lade sig gøre. Vi poster virksomhedsdonationer i facebook gruppen, så kan i dele på jeres egen sider. Vi gør alt hvad vi kan for at få donationer af: Gaver, mad og slik fra private og virksomheder og sørger for at matche det hele op med de familier, der har brug for hjælpen. Sidste år hjalp vi 193 bornholmske børn og delte julehjælp ud for omkring 300.000 kr.

Vi du donere? Kontakt: Kasper Thorskov ( e-mail: kasper@vineyard.dk tlf: 26215226)

Vi har 4 Ønsketræer, hvor børnenes ønsker kommer op at hænge. Så kan privatpersoner frit komme og hente et ønske, købe gaven og lægge den tilbage under et af træerne.
Der vil stå Ønsketræer fra starten af November i:
Profil Optik på Rønne store Torv,
Ønskebørn i Åkirkeby
Holst blomster i Neksø
Borre og Severin optik i Snellemark Centeret.

For ansøgere:
Du skal for at ansøge:
– Møde op til et af de 3 events for ansøgning (Se særskilt events på facebooksiden)
– Oplyse hvorfor din økonomiske situation er til at du søger julehjælp
– Forberede 3 ønsker pr. barn. max. 250 kr/stk samt hvor på øen de kan købes.
– Oplyse hvornår på dagen d. 22/12 du kan komme og afhente gaverne. Det foregår til en hyggelig julestue i Rønne Vineyard eller Nexø frikirke.
– Du kan ansøge gaver til dine egne børn fra 0 til og med 17 år.

Vi køre 100% på frivilligt arbejde og donationer og kan derfor ikke give nogen garantier, men vil lægge os i selen for at alle børn må få 2 gaver hvoraf den ene er LEGO. Måske mere hvis vi er heldige
Gaverne afhentes til en hyggelig julestue i d. 22/12

Vi inviterer alle donere og ansøgere til et brag af en JULEFEST d. 5/12 i Musikhuset, og i løbet af hele året inviterer Rønne Vineyrad også til forskellige events og Familienetværk.

Ansøgnings events:
3 Oktober kl 13-16 i Rønne Vineyard (Store Torvegade 47)
15 Oktober kl 12 – 15 i Rønne Vineyard (Store Torvegade 47)
(Tidspunkt kommer) Neksø Frikirke (Købmagergade 27C)

Børnenes Julehjælp – Bornholm ønsker alle en rigtig glædelig Jul.

Julefest på Musikhuset

Hvert år holder Børnenes Julehjælp – Bornholm og Rønne Vineyard jul på Musikhuset. Se invitationen og tilmeld dig via linket!

Børnenes Julehjælp – Bornholm varer hele året!

Igennem hele året inviterer Rønne Vineyard til familienetværk, events og udflugter. Her er alle velkommen til at deltage. Det er en god måde at lære folk at kende. Se mere under “Familienetværket”her på hjemmesiden og følg med på Facebook.

Vi har brug for DIN hjælp!!
Hjælp os med at skaffe DUF-midler

For at kunne modtage DUF-midler til aktiviteterne i Familienetværket har vi oprettet en forening for børn og unge under 30 år. Det koster kun 75 kr om året og for hvert medlem får Rønne Vineyard 500 – 800 kr fra DUF.

Ministeren om Børnenes Julehjælp – Bornholm

Go top