Om os

Et varmt og inviterende fællesskab

Rønne Vineyard er en moderne, hjertevarm og relevant kirke, som gør en konkret og mærkbar forskel for mange mennesker på Bornholm. Vi er som en stor, åben familie, med mange forskellige nationaliteter og baggrunde. Vi har det sjovt og tager hinanden alvorligt. Her er der masser af plads til dig og du kan være lige præcis den, du er, uanset hvor du er i livet, og hvad du tror på!

Tro

Vi er dybt inspirerede og fascinerede af Jesus. Vi ELSKER mennesker, fest og sjov. Og vi tror på, at den lokale kirke er verdens håb.

Fest

Vi mennesker stiller mange spørgsmål om Gud: “Findes Gud?”, “Kan vi vide noget om Gud?”, “Hvad har Gud at gøre med mig og mit liv?” osv.

Jesus fortæller en fantastisk historie om, hvem Gud er, og hvad han vil med os mennesker. Den handler om en rig mand, som holder en stor fest. Det bemærkelsesværdige er, at alle er inviterede til at være med! – Værten er endda så ivrig efter at få så mange med som muligt, at han sender sine tjenere ud langs landevejene for også at indbyde dem, der aldrig har været inviteret med til fest før (Lukas 14, 16 – 24).

Sådan tror vi Gud er! Han inviterer os alle sammen til sin store fest, hvor han serverer kærlighed, mening, fred, fællesskab, genoprettelse, glæde og meget mere i rigelige mængder. I Rønne Vineyard fejrer vi denne fest, hver gang vi er sammen – og vi inviterer alle på Bornholm til at være med!

Vineyard

Vineyard er en verdensomspændende evangelisk bevægelse, som startede i USA i 70’erne. I Danmark tæller Vineyard nu 8 frikirker: København, Roskilde, Odense, Køge, Århus, Ålborg, Helsingør og Rønne. I Vineyard har vi samme trosgrundlag som de fleste andre kirker i Danmark, herunder folkekirken, og vi er typisk kendetegnet ved et stort engagement i samfundet, et inkluderende fællesskab og lovsang. Mange studerende og børnefamilier finder inspiration i troen og dybe venskaber i Vineyard.

Go top