Netværksgrupper

En netværksgruppe er et mindre fællesskab, hvor vi deler liv og tro med hinanden. Her har vi det sjovt og tager hinanden alvorligt.
Grupperne er forskellige, men består typisk af 8 -15 mennesker.

Alle grupper er åbne og du er altid velkommen til et uforpligtende besøg.

Du kan dukke spontant op eller kontakte os og høre mere.

Vi glæder os til at se dig!

MIKAS VENNER
HVER ANDEN MANDAG KL 19.00 – 20.30

Mødes i Rønne Vineyard Store Torvegade 47

Velkommen til en helt særlig netværksgruppe! Her behøver du hverken at kunne læse eller synge engelske sange. Vi har det sjovt, deler livets op og nedture og beder for hinanden. Gruppen ledes af Kasper, Anders og Mika.

Tirsdagsgruppen
Hver Tirsdag kl 19 – 20:30

Mødes i Rønne Vineyard, Store Torvegade 47

I denne gruppe tager vi nogen af livets helt store spørgsmål op og belyser dem i lyset af, hvordan Jesus levede. Hvordan håndterede han skuffelser og pres? Hvordan relaterede han til sine venner? Hvordan holdt han fast i sig selv, når mennesker havde forskellige forventninger.
Gruppen er for dig der har lyst til at udforske, hvad du tror på og som måske endnu ikke kommer fast i Rønne Vineyard.

Onsdagsdagsgruppen
Hver onsdag kl 19.00 – 21.30

Mødes i Rønne Vineyard, Store Torvegade 47

Gå ikke glip af netværksgruppe onsdag aften. Her er en fantastisk stemning, vi danner venskaber og får snakket om alt det, der betyder en masse. Alle kan være med i denne gruppe – helt uafhængig af, hvad du tror på og hvordan du har det. Denne gruppe ledes af Morten.

Midgårdsgruppen
Hver onsdag kl 19.00 – 21.30

Mødes privat. Kontakt Carsten eller Julie

Velkommen i Midgården! Her har du et frirum, hvor du kan danne venskaber og få snakket om alt det, der betyder en masse. Alle kan være med i denne gruppe – helt uafhængig af, hvad du tror på og hvordan du har det.

Fredag Morgen
Hver fredag kl 9.00 – 10.30

Mødes i Rønne Vineyard Store Torvegade 47

Kom og del din hverdag i et inkluderende og omsorgfuldt fællesskab, hver fredag kl 9 – 10.30 i Rønne Vineyards cafe på Store Torvegade 47. Denne gruppe ledes af: Kasper og Mette-Line.

Teen-netværksgruppen
Søndage i lige uger kl 10:30

Mødes i Rønne Vineyard Store Torvegade 47

Er du teenager, 12år og op? Så er du inviteret til denne gruppe!
Gruppen indgår som en del af alle gudstjenester, hvor vi starter samlet i baghuset og går derefter til gruppen i caféen. Her laver vi sjove ting sammen og bruger tid på at søge Gud og hans veje for menneskers liv. Uden de voksne blander sig :D

Go top