Børnenes Julehjælp – Bornholm

PÅ BORNHOLM SKAL ALLE BØRN HAVE EN GOD JUL!

Vi ved, at nogle familier på Bornholm simpelthen ikke har økonomisk mulighed for at give deres børn en god julemiddag eller opfylde et julegaveønske. Men bornholmere hjælper bornholmere – også i krisetider!

I år er de fleste bornholmere ramt af stigende el og varmeregninger. Sidder du i en ekstraordinær krise, som gør, at du ikke har råd til at give dit barn en julegave eller julemad, så vil vi i Børnenes Julehjælp – Bornholm gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe.
Vi tror på, at vi igen i år kan stå sammen om at alle børn på Bornholm kan få en god jul.

Bornholmere hjælper Bornholmere

Har du ikke økonomisk mulighed for at give dine børn gaver og julemad, kan du ansøge om GAVER OG MAD hos Børnenes Julehjælp – Bornholm.
Har du mulighed for at give din familie både julemad og julegaver, håber vi, at du har lyst til at bidrage, så alle børn på Bornholm kan få en god jul!
Børnenes Julehjælp – Bornholm er et frivilligt projekt drevet af Rønne Vineyard.

FOR DONORER:
Kæmpe tak for jeres hjælp. Uden jer ville dette aldrig kunne lade sig gøre. Vi poster virksomheds donationer i facebook gruppen, så kan i dele på jeres egen sider.
Kontakt: Kasper Thorskov ( e-mail: kasper@vineyard.dk tlf: 26215226)
Vi ønsker at alle børn på vores ø må få en glad juleaften.
Derfor gør vi, hvad vi kan for at få donationer af: Gaver, mad og guf fra private og virksomheder og sørger for at matche det hele op med de familier der har allermest brug for hjælpen. Sidste år hjalp vi 193 bornholmske børn.
Vi har 4 Ønsketræer, hvor børnenes ønsker kommer op at hænge. Så kan alle frit komme og hente et ønske, købe gaven og lægge den tilbage under et af træerne.

Ønsketræer kommer op i starten af November:
– Profil Optik på Rønne store Torv,
– Klip og stil i Åkirkeby
– Holst blomster i Neksø
– Borre og Severin optik i Snellemark Centeret.

FOR ANSØGERE:
Du skal for at ansøge:
– Møde op til et af de 2 events for ansøgning. Husk at møde forberedt op. (28/10 i Rønne og 29/10 i Nexø. Se særskilt events her på siden)
– Oplyse hvorfor din økonomiske situation er til at du søger julehjælp.
– Forberede 3 ønsker pr. barn. ca. 200 kr/stk samt hvor på øen de kan købes.
– Oplyse hvornår på dagen d. 14/12 du kan komme og afhente gaverne. Det foregår til en hyggelig julestue i Rønne Vineyard eller Nexø frikirke.
– Du kan ansøge gaver til dine egne børn fra 0 til og med 17 år.
– afhente gaverne til en hyggelig julestue i d. 14/12 i Rønne eller 15/12 i Nexø.
Vi giver ikke garantier men forsøger at alle børn må få 2 gaver hvoraf den ene er LEGO.
Vi invitere i løbet af året til flere forskellige events her på facebooksiden samt på Rønne Vineyards facebook side. Det ligger ikke fast hvilke, men F.eks.: Brændesgårdshaven, Familie Gudstjenester, picknick, Biograftur, koncerter samt familienetværk.
Vi arbejder i partnerskab med Nexø frikirke, Blå Kors og Kirkernes integrations tjeneste.
Rønne Vineyard ønsker alle en rigtig glædelig Jul.

I 2021 hjalp vi 153 bornholmske børn og delte julehjælp ud for omkring 300.000 kr.

Ministeren om Børnenes Julehjælp – Bornholm

Børnenes Julehjælp – Bornholm varer hele året!

Igennem hele året inviterer Rønne Vineyard til familienetværk, events og udflugter. Her er alle velkommen til at deltage. Det er en god måde at lære folk at kende. Se mere under “Familienetværket”her på hjemmesiden og følg med på Facebook.

Vi har brug for DIN hjælp!!
Hjælp os med at skaffe DUF-midler

For at kunne modtage DUF-midler til aktiviteterne i Familienetværket har vi oprettet en forening for børn og unge under 30 år. Det koster kun 75 kr om året og for hvert medlem får Rønne Vineyard 500 – 800 kr fra DUF.

Go top