Gudstjenester

VELKOMMEN til Gudstjeneste kl 10.30 i Baghuset, Store Torvegade 47, 3700 Rønne.

Her kan bornholmere i alle aldre få en inspirerende og sjov formiddag sammen. Vi har ofte mange gæster og lægger stor vægt på, at det skal være nemt og hyggeligt at deltage, også hvis man kun sjældent kommer i en kirke.

Gudstjenesten starter med, at både voksne og børn synger et par børnelovsange sammen med Rønne Vineyards festlige husorkester. Herefter er der et indslag til hele familien efterfulgt af informationer om alt det spændende, der sker i Rønne Vineyard. Efter en kort kaffepause går børnene i børneklubben “Kongebørn”, som foregår i to aldersinddelte grupper, mens de voksne fortsætter med en tale, hvor vi udforsker, hvad den kristne tro har at sige til helt almindelige mennesker i vores tid. Efter talen er der altid lovsang og en mulighed for at modtage personlig forbøn.

Formiddagen afsluttes med Familienetværk med gratis frokost og sjove aktiviteter.

Aftengudstjenester

VELKOMMEN til aftengudstjeneste kl 19 i Baghuset, Store Torvegade 47, 3700 Rønne.
Her kan du afslutte din weekend helt perfekt og i det bedste selskab.

Rønne Vineyards aftengudstjenester foregår i et uformelt og afslappet miljø. Vi har ofte mange gæster og lægger stor vægt på, at det skal være nemt og hyggeligt at deltage, også hvis man kun sjældent kommer i en kirke.

Gudstjenesten starter med, at husorkesteret spiller moderne lovsange efterfulgt af korte informationer om, hvad der sker i Rønne Vineyard. Herefter er der mulighed for at tage en kop kaffe eller købe en sodavand i baren, før gudstjenesten fortsætter med en inspirerende tale, hvor vi udforsker, hvad den kristne tro har at sige til helt almindelige mennesker i vores tid. Efter talen er der altid mulighed for at modtage personlig forbøn.

I forlængelse af aftengudstjenesten er der afterparty, hvor baren er åben og vi hygger os sammen med f.eks. dartkonkurrence eller karaoke.

Hvad laver man i børnekirke

Go top